Nieuwsbrief januari 2020 – Een vliegende start

Met deze nieuwsbrief informeren we je over de laatste ontwikkelingen van onze eigen boerderij en andere Herenboerderijen.

Een gezond en groeizaam 2020

Een vliegende start!

Wie had dat ooit durven dromen? Het was helemaal geen zware bevalling. In 9 maanden van de eerste informatiebijeenkomst over het initiatief Herenboeren tot de eerste ledendag van Herenboeren De Groote Heide; van maandag 11 maart tot zondag 10 november 2019. En inmiddels is onze Herenboeren-familie aardig gegroeid! Laten we samen een terugblikken… 

Lees verder

Promotiefilm Baronie van Cranendonck

Zien we je zaterdag 4 Januari? Dan staan de opnames voor een promotiefilm van de Baronie van Cranendonck (opnieuw) gepland. Deze film zal getoond worden aan de gemeenteraad in voorbereiding op de gemeenteraadsvergadering in februari. Wij zullen met de groep Kartrekkers aanwezig zijn en vinden het leuk als er zoveel mogelijk Herenboeren aansluiten. We starten om 10 uur met de opnames van Herenboeren De Groote Heide.

Informatiebijeenkomsten
 

We gaan de boer op! We vertellen je graag meer over het initiatief om samen met jou en 150 tot 200 andere gezinnen een eigen Herenboerderij in De Groote Heide te beginnen. Kom vrijblijvend naar ons verhaal luisteren, nodig vrienden en familie uit en stel al je vragen aan ons.

 

Maandag 13 Januari 2020
Gemeenschapshuis Den Donck (Soerendonk)
20.00 uur | Aanmelden

Boer(inn)en gezocht!
De twee boeren waar we mee in gesprek waren hebben andere keuzes gemaakt. Dit heeft de deur open gezet naar gesprekken met twee andere kandidaten om de Herenboerderij De Groote Heide willen bestieren…
Ken je iemand die graag boer wil zijn op een kleinschalig gemengd bedrijf? Of ben je zelf wellicht de aangewezen persoon? Neem dan contact met ons op. Mail naar degrooteheide@herenboeren.nl.

Weer een mijlpaal…
Het huidige aantal ondertekende intentieverklaringen:
 

107

Schrijf jij je ook in? Je vindt de intentieverklaring online en kunt deze per mail aan ons retourneren.

Impressie Vrijwilligersavond


Wat een opkomst; 50 Herenboeren in spé waren op maandagavond 16 december 2019 bij onze eerste vrijwilligersavond! De ideeën waren groots en zijn allemaal genoteerd zodat we ze niet vergeten. Natuurlijk zijn we nieuwsgierig naar de concrete invulling van de diverse commissies en werkgroepen op korte en lange termijn…

Sluit je aan!


Rondleiding Herenboerderij Wilhelminapark

Nieuwsgierig geworden? Wil je een échte Herenboerderij eens met eigen ogen zien? De Herenboeren in Boxtel bestaat al sinds 2016. Zij organiseren maandelijks op zaterdag rondleidingen voor iedereen die interesse heeft. Deelname is gratis en vrijblijvend. Wil je meelopen? Stuur dan even een mail naar info@herenboeren.nl met vermelding van de datum en het (waarschijnlijke) aantal deelnemers.

 

Rondleidingen begin 2020:
18 januari
15 februari
21 maart
Lees meer


Nieuws vanuit het (Herenboeren)land

P.S. Ken je deze al? Herenkeuken, ook voor dames.

www.degrooteheide.herenboeren.nl

Copyright © *|CURRENT_YEAR|*
*|LIST:COMPANY|*


INSTELLINGEN WIJZIGEN | AFMELDEN | PRIVACYVERKLARING

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*Deel dit bericht: