BIJNA AF

Ook de voorkant van de koelcel zit er in, stevig verankerd zodat er niets gebeurt als iemand er per ongeluk eens met de heftruck langs schraapt of tegenaan butst. Bovendien is het hele ding schoongemaakt, zijn alle kieren en gaatjes dichtgekit en gepurt, en alle randen netsjes afgewerkt. Nu hoeven alleen nog maar de deur en de apparatuur erin en hij is af. Dan zitten we de komende een a twee jaar in ieder geval goed, al zijn er sommigen die al weer nadenken over hoe dan verder. Want eigenlijk wil je een koelcel met drie compartimenten met drie verschillende temperaturen, zodat je elke groente op zijn eigen voorkeurstemperatuur kunt bewaren. Maar uitbreiden, aanbouwen, ombouwen; het vereist planning, vergunningen, geld en wat al niet meer en is een zorg van later.

Deel dit bericht: