ZOO….SPRUITEN

Het is bulkdag vandaag; alle resterende spruiten moeten geoogst worden. De aanhanger puilt uit en tijdens het rijden vallen er stronken af. We dachten dat het een makkie zou worden, maar toch zijn we tot 9:45 bezig. Het is nog steeds opvallend wat het contrast is tussen het donkere mistige weer en ons humeur. Het samen oogsten verbindt en biedt de mogelijkheid tot mooie uitwisselingen van gedachten. Dit keer gaat het onder andere over het nut van veganistisch eten. Myrjam heeft een podcast hierover gehoord en voelt zich aangezet tot verandering. Sara eet al volledig veganistisch. Wat ook opvalt is het contrast in kleur: Leonieke is een baken op het veld, niet te missen. Ook qua positiviteit trouwens. Het was weer een enerverende ervaring en we zijn een excursie naar HB Boxtel aan het voorbereiden.

 

De Zaterdag Ochtend Oogstploeg

Deel dit bericht: