ZOO….PUUR

Na vandaag breekt echt de luwe periode aan want volgende week wordt er, zegt Tom, niet geoogst en is er ook geen uitgifte. Toch hebben we het, samen met de natuur en Bram’s positieve invloed, nog wel lang kunnen rekken met de hoeveelheid die er wordt uitgegeven. Onder het trekken van de prei, waarvan er steeds vijftig in een kratje moeten, roert Myrjam het onderwerp aan van de invloed van de omgeving op jouw beleving en waarneming. Heidi (Chi Kong leraar) is het met mij eens dat de interactie van de plaats en wat daar gebeurt direct van invloed is op een mens en zijn welzijn, niet alleen chemisch maar ook energetisch en historisch. Dit is een extra reden om lid te zijn van een Herenboerderij, alles eerlijk en puur. Ondertussen hebben we het land weer iets leger gemaakt en kan de bemestploeg de volgende fase beginnen. Als laatste ruimen we alle beschermdoeken op en hangen die te drogen. Tot over 2 weken.

De Zaterdag Ochtend Oogstploeg

 

Deel dit bericht: