ZOO…REK EN STREK

Het belooft een agrofitness morgen te worden. We gaan eerst tuinbonen, sla, prei, en courgettes oogsten en daarna nog uien en knoflook. Het eerste deel van de oogst gaat stilzwijgend over in de uien-trek-actie. Alle uien moeten uit de grond en op het land gelegd worden om te drogen. Wietse gebruikt deze werkzaamheden om extra rek en strek oefeningen te doen. Iedereen trouwens want de ui gaat er meestal makkelijk uit maar heeft een korte stengel. Marga en Hannie zijn ook weer van de partij. Ze vonden het vorige week leuk en komen weer jong-geleerd-oud-gedaan toepassen (ze hadden een moeder die druk was met groente). En Frits en Yvonne zijn ook weer terug uit de ziekenboeg. Tot slot nog knoflook oogsten, maar dat krijgen we niet af. Dus wie zich geroepen voelt is welkom.

De Zaterdag Ochtend Oogstploeg

Deel dit bericht: