KONINKLIJKE BELANGSTELLING VOOR HERENBOEREN

Op 15 september jl. waren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima op bezoek in de Peel. Voorzitter Philomeen van Herenboeren Landmeerse Loop (regio Gemert/Boekel) nam deel aan een rondetafelgesprek met het Koningspaar. Het bezoek aan de Peelregio stond in het teken van ontwikkelingen in natuurbehoud, de toekomst van de agrarische sector, nieuwe vormen van maatschappelijke coöperaties en innovatief ondernemen in de Peel. Het Koninklijk Paar kreeg uitleg over het ontstaan van de coöperatieve gedachte. Vervolgens gaven vertegenwoordigers van verschillende coöperaties, waaronder dus Herenboeren Landmeerse Loop, hun visie op het belang van coöperaties in de Peel en lichtten zij de kansen en uitdagingen van een coöperatie toe. Een bijzonder gesprek!

Deel dit bericht: