Skip to content
Sluit

Lid worden

Ben je enthousiast? Mooi! Meld je dan een als Herenboer en geniet wekelijks van eerlijke, verse producten van je eigen boerderij.

Lid worden betekent dat je eenmalig € 2.000,- inlegt en daarmee een aandeel koopt in de boerderij. Vervolgens kun je zelf aangeven met hoeveel personen je deelneemt (maximaal 5 personen) en per persoon geef je aan of je met vlees (€12,75 per week in 2022) of zonder vlees (€9,42 per week in 2022) wilt deelnemen. Maandelijks schrijven we met een automatische incasso de contributie af.

Eenpersoons huishoudens kunnen instappen met een half aandeel waarvan de eenmalige inleg € 1.000,- bedraagt. Je kunt dan met maximaal 1 persoon deelnemen.

Als je meedoet, is dit voor tenminste drie jaar. We gebruiken jouw eenmalige inleg en maandelijkse bijdragen namelijk voor het opbouwen van de boerderij over een langere periode, zoals de fruitboomgaard, hekwerken en materialen.

Zodra we je aanmeldformulier hebben ontvangen en verwerkt, bevestigen we je deelname per mail. In deze mail sturen we je de factuur voor je eenmalige inleg en krijg je jouw persoonlijke nummer in de boerderij. Want Herenboeren zijn er trots op een nummer te zijn! 🙂

Boerderij7

Proefabonnement

Twijfel je nog? Het is van april t/m oktober mogelijk om voor € 50,- per persoon 5 keer de weekoogst uit te proberen om te ervaren hoe het leven als Herenboer je bevalt. De oogst bestaat uit groenten, eieren en kruiden. Je zit nergens aan vast want het proefabonnement stopt automatisch na 5 keer.

Wil je ook rundvlees afnemen? Dat kan! Voor € 100,-  kun je een rundvleespakket van lokaal opgegroeid en geslacht Limousin-runderen van 6,5 kilo kopen bij ons. Of voor € 50,- kun je een varkensvleespakket van circa 5 kilo diervriendelijk gehouden varkens van boer Arie kopen.