Skip to content

Lid worden

Ben je enthousiast? Mooi! Meld je dan een als Herenboer en geniet wekelijks van eerlijke, verse producten van je eigen boerderij: groentes, eieren, kruiden, fruit. Lid worden betekent dat je eenmalig € 2.000,- inlegt en daarmee een aandeel koopt in de boerderij. Vervolgens kun je zelf aangeven met hoeveel personen je deelneemt (maximaal 5 personen). Het kost per persoon €12 per week in 2023. Maandelijks schrijven we met een automatische incasso de contributie af.

Eenpersoons huishoudens kunnen instappen met een half aandeel waarvan de eenmalige inleg € 1.000,- bedraagt. Je kunt dan met maximaal 1 persoon deelnemen. Als je meedoet, is dit voor tenminste drie jaar. We gebruiken jouw eenmalige inleg en maandelijkse bijdragen namelijk voor het opbouwen van de boerderij over een langere periode, zoals de fruitboomgaard, hekwerken en materialen. 

Zodra we je aanmeldformulier hebben ontvangen en verwerkt, bevestigen we je deelname per mail. In deze mail sturen we je de factuur voor je eenmalige inleg en krijg je jouw persoonlijke nummer in de boerderij. Want Herenboeren zijn er trots op een nummer te zijn! 🙂

 

Een mondje meer

Ben je al Herenboer bij De Groote Heide, dan kun je je certificaat ook uitbreiden met een mondje (of twee, drie…). Dit scheelt een ander wellicht de eenmalige instapinvestering. Je hebt dan wel maar één certificaat samen en dus ook maar één stem in de boerderij.

Proefabonnement

Twijfel je nog? Het is van april t/m oktober mogelijk om voor € 65,- per persoon vijf keer de weekoogst uit te proberen om te ervaren hoe het leven als Herenboer je bevalt. De oogst bestaat uit groenten, eieren en kruiden. Je zit nergens aan vast want het proefabonnement stopt automatisch na 5 keer.

 
Wil je ook rundvlees afnemen? Dat kan! De familie Van Lievenoogen in Soerendonk houdt lokaal (ook pal naast onze boerderij) Limousin-runderen, die vrijwel altijd buiten in de wei zijn en een rustig leven leiden. Via hun website kun je vleespakketten kopen. In Heeze houdt Boer Arie varkens op een verantwoorde manier en bij hem in de boerderijwinkel zijn ook vleespakketten te koop.
Boerderij7