Skip to content
Sluit
header4-herenboeren

STEK

We gebruiken het programma STEK voor het organiseren van en communiceren over de afhaaldagen. Zodra je de eenmalige inleg volledig hebt voldaan én de machtiging voor de wekelijkse contributie hebt afgegeven, ontvang je mail van de afzender <noreply@herenboeren.nl> waarmee je een account kunt aanmaken. Ook vind je daar je lidmaatschapgegevens terug. Controleer deze even voor de zekerheid, het blijft mensenwerk! 

TIP: stel in STEK je standaard afhaaldag in op ‘zaterdag’, dan hoef je niet wekelijks door te geven dat je komt, maar alleen als je níet komt.

Hulp nodig? Klik hier voor de gebruiksaanwijzing.

Ben je al lid en heb je nog geen gebruikersnaam voor STEK? Stuur dan een mail naar onze administratie.

Meehelpen op de boerderij

Heb jij zin en tijd om af en toe te helpen op de boerderij? Als je inlogt op hbgh.inzetrooster.nl (gebruikersnaam = mailadres) zie je alle beschikbare diensten en kun je je zelf inschrijven:

  • Dagelijks werk: planten, eieren rapen, zaaien, schoffelen, kippen verzorgen, onkruid wieden, coloradokevers vangen, etc.
  • Zaterdagochtend oogstteam: oogsten van dagverse groenten voor de uitgifte voor de leden

Verder zijn we op zoek naar enkele voormannen en -vrouwen die het leuk vinden om het zaterdagochtend-oogstteam te coördineren zodat de juiste hoeveelheden groenten van het land komen. Iets voor jou? Meld je dan aan bij Marieke Evers (Coördinator ‘Aan de Slag’)

De distributiecommissie zoekt ook vrijwilligers voor meehelpen bij de uitgifte op zaterdagen en het maken van pakketten voor leden. Interesse? Stuur een mail naar Paul Gerits (Coördinator Distributie)