Skip to content
Sluit
header4-herenboeren

OOGST VAN DE WEEK

We laten je online zien welke oogst je kunt verwachten op zaterdagochtend op te halen. Klik op onderstaande button om de ‘OOGST VAN DE WEEK’ te bekijken.

Daar vind je ook terug hoeveel vleespakketten je nog tegoed hebt. Daar heb je wel je certificaatnummer voor nodig. Weet je dat niet (meer)? Kijk dan even op je maandfactuur of stuur een mail naar de Ledenadministratie.

Meehelpen op de boerderij

Heb jij zin en tijd om af en toe te helpen op de boerderij? Als je inlogt op hbgh.inzetrooster.nl (gebruikersnaam = mailadres) zie je alle beschikbare diensten en kun je je zelf inschrijven:

  • Dagelijks werk: planten, eieren rapen, zaaien, schoffelen, kippen verzorgen, onkruid wieden, coloradokevers vangen, etc.
  • Zaterdagochtend oogstteam: oogsten van dagverse groenten voor de uitgifte voor de leden

Verder zijn we op zoek naar enkele voormannen en -vrouwen die het leuk vinden om het zaterdagochtend-oogstteam te coördineren zodat de juiste hoeveelheden groenten van het land komen. Iets voor jou? Meld je dan aan bij Marieke Evers (Coördinator ‘Aan de Slag’)

De distributiecommissie zoekt ook vrijwilligers voor meehelpen bij de uitgifte op zaterdagen en het maken van pakketten voor leden. Interesse? Stuur een mail naar Paul Gerits (Coördinator Distributie)