Skip to content
Sluit

Herenboeren De Groote Heide

Wij gaan een goed georganiseerde boerderij opzetten, waar puur en eerlijk voedsel wordt geproduceerd: groenten, aardappelen, fruit, eieren, rund-, varkens- en kippenvlees. Alles van een hoge kwaliteit en voor een prijs die vergelijkbaar is met die van de supermarkt. Het wordt een plek waar het goed toeven is voor mens en dier. Een ervaren boer zal verantwoordelijk zijn voor het werk op de boerderij.


De Groote Heide

We hebben gekozen voor de naam De Groote Heide, omdat het natuurgebied met dezelfde naam een verbinding vormt tussen het grondgebied van zes gemeenten (Cranendonck, Eindhoven, Hamont-Achel, Heeze-Leende, Pelt en Valkenswaard).

Locatie

Ben jij of ken jij iemand met een beschikbaar stuk grond van 15 tot 20 hectare, in de omgeving van Leende, dat geschikt is voor een klein, gemengd boerenbedrijf? Dan horen wij dat graag! Wij zoeken namelijk nog een locatie om onze boerderij te vestigen.

Boer

Zodra we een ledenaantal van 150 hebben, gaan we ons bedrijf starten. En wat is nou een boerderij zonder boer? Precies; helemaal niets! Dus heb je interesse of wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op! 

Kaart De Groote Heide