Een Herenboerderij in Leende?


Boudewijn Tooren, een vertegenwoordiger van Herenboeren Nederland, deelde op maandagavond 11 maart 2019 in De Scheuter de ins en outs van een Herenboerderij met ongeveer 100 inwoners uit Leende en omstreken. Aan de vele positieve geluiden en concrete vragen te horen was (en hopelijk is) het enthousiasme onder de aanwezigen groot.

De eerste stappen…

GezondDorp en ZLTO afdeling Groote Heide onderzoeken samen met een aantal Kartrekkers of het haalbaar is om in Leende of omgeving te komen tot een Herenboerderij. Op Leende24 lees je een persbericht over deze eerste Informatieavond: “De eerste stappen naar een Herenboerderij in Leende“. 

Heb jij interesse?

Om in Leende of omgeving een Herenboerderij te kunnen starten is het belangrijk dat er voldoende geïnteresseerden zijn die op korte termijn ook bereid zijn om per huishouden een eenmalige investering te doen. Daarnaast zijn ook het vinden van de geschikte grond en een boer belangrijke stappen.

Laat het weten als je interesse hebt! We zijn namelijk benieuwd hoeveel potentiële leden we al hebben en of er meer Kartrekkers opstaan? Ook als je ideeën hebt voor de locatie horen we het graag.

Om in Leende of omgeving een Herenboerderij te kunnen starten is het belangrijk dat er voldoende geïnteresseerden zijn die op korte termijn ook bereid zijn om per huishouden een eenmalige investering te doen. Daarnaast zijn ook het vinden van de geschikte grond en een boer belangrijke stappen. Laat het weten als je interesse hebt! We zijn namelijk benieuwd hoeveel potentiële leden we al hebben en of er meer Kartrekkers opstaan? Ook als je ideeën hebt voor de locatie horen we het graag. Je kunt dit formulier invullen of ons een mail toesturen.

Deel dit bericht: