LCHF Belevingsmarkt – 19 mei 2019


Op zondag 19 mei staan de initiatiefnemers van Herenboeren De Groote Heide op de LCHF Belevingsmarkt in Leende. Tijdens dit leefstijl-evenement presenteren we graag ons concept en de concrete planning om de Herenboerderij te realiseren.

Presentaties

Naast de kraam die we bemannen, presenteren we tijdens de belevingsmarkt twee keer het concept en onze concrete plannen; hoe ver zijn we met de oprichting van de coöperatie en wat ondernemen we de aankomende tijd. Er is voldoende ruimte om kennis te maken met de initiatiefnemers, vragen te stellen en je aan te melden als Herenboer-in-spé. Meld je hier aan om de presentatie gratis bij te wonen.

Herenboer worden?

Sluit je dan aan bij de coöperatie die inmiddels is opgericht! De eerste intentieverklaringen zijn ondertussen ondertekend en er sluiten steeds meer leden aan. Tijdens de LCHF Belevingsmarkt is de mogelijkheid om een intentieverklaring te tekenen.

Kun je er zondag 19 mei niet bij zijn, maar heb je wel interesse om Herenboer te worden (of er meer van te willen weten)? Neem dan gerust contact met ons op of kijk in onze agenda voor andere activiteiten om kennis te maken met ons.

Het concept

Wil je nu al meer lezen over het concept Herenboeren? Na het kijken van onderstaand filmpje (4 minuten), begrijp je direct het enthousiasme van de initatiefnemers.


Deel dit bericht: