Nieuwsbrief april 2019

<!doctype html>

*|MC_PREVIEW_TEXT|*

\"\"

Met een groep van 150-200 burgers willen we een coöperatie oprichten die een kleinschalig gemengd boerenbedrijf gaat runnen; een zogenoemde Herenboerderij. Want het is toch fantastisch als ons eten in onze eigen omgeving, in De Groote Heide wordt geproduceerd? En wat is er leuker dan een boerderij te hebben waar je van eet? Met het voorjaar in aantocht gaat het bij ons nog meer kriebelen en pakken we graag door om dit jaar genoeg leden te vinden en te kunnen starten.

 
\"\"

Herenboeren De Groote Heide

De naam van de nieuw op te richten Herenboerderij in de omgeving van Leende was snel gekozen: \”Herenboerderij De Groote Heide\”. Een perfecte plek met groot bereik!
Aan weerszijden van de Belgisch-Nederlandse grens werken namelijk zes gemeenten samen om \’hun\’ natuur zowel te koesteren als meer bekendheid te geven.
 
Website
 
\"\"

Wie zijn de Kartrekkers?

De groep Kartrekkers bestaat uit 15 personen. Zij hebben zich verenigd en onderzoeken samen of het haalbaar is om in Leende of omgeving te komen tot een Herenboerderij; Herenboeren De Groote Heide. Lees meer

 
\"\"

LCHF Belevingsmarkt

Op zondag 19 mei vind je een kraam van Herenboeren De Groote Heide op de LCHF Belevingsmarkt. Om 10.00 uur en om 15.15 uur verzorgen de Kartrekkers een presentatie over het concept en de concrete plannen. Lees meer

 
\"\"

Intentie verklaren

De eerste intentieverklaringen zijn getekend! Deze personen hebben aangegeven deelnemer te worden van het Herenboerenconcept. Wil je ook grip op je eigen eten? Word ook Herenboer! Lees meer

 
 

Deel dit bericht: