Nieuwsbrief mei 2019

<!doctype html>

 
 

*|MC_PREVIEW_TEXT|*

\"\"

Nieuwsbrief mei 2019

Met deze nieuwsbrief informeren we je over het concept, actualiteiten en de ontwikkelingen van Herenboeren De Groote Heide.

Informatiebijeenkomsten
 

Wil je meer weten over het concept, de voorwaarden en de stand van zaken van Herenboerderij De Groote Heide? Kom dan naar ons verhaal luisteren en stel al je vragen. Deelname is gratis en vrijblijvend.

 
woensdag 12 juni 2019
Restaurant Piet Hein Eek (Eindhoven)
19.30 uur | Aanmelden


maandag 24 juni 2019
Bosherberg Harba Lorifa (Valkenswaard)
19.30 uur | Aanmelden

 
 
\"\"

LCHF Belevingsmarkt

Op 19 mei stonden wij op de LCHF Belevingsmarkt in Leende. Voor ons was het de eerste keer dat we op deze manier \”op de markt stonden\”. Het was een groot succes en we genoten van alle positieve reacties. De opbrengst? Vijf nieuwe Herenboeren, ruim 30 aanmeldingen voor de nieuwsbrief en nog veel meer leuke gesprekken.

Lees meer

 
\"\"

Intentieverklaring

Op dit moment hebben 21 Herenboeren de intentieverklaring van Herenboeren De Groote Heide ondertekend. We hebben ons als doen gesteld om nog dit jaar ten minste 150 Herenboeren te verzamelen. Wil jij ook meedoen? Neem contact met ons op en ontvang de intentieverklaring in je mailbox

 
Rondleiding Herenboeren Wilhelminapark, Boxtel

Nieuwsgierig geworden en wil je een échte Herenboerderij eens met eigen ogen zien? Herenboeren Wilhelminapark in Boxtel runnen sinds 2016 een kleinschalige, gemengde HerenboerderijOp zaterdag 15 juni & zaterdag 20 juli organiseren zij rondleidingen voor iedereen die interesse heeft. Deelname is gratis, vrijblijvend en aanmelden is niet nodig.
 
\"\"

Feest in Loenen

Op 25 mei was het groot feest in Loenen; de tweede Herenboerderij van het land werd officieel geopend. Op gronden die gepacht worden van Natuurmonumenten lopen kippen, varkens en runderen en worden tientallen soorten groenten verbouwd. Later dit jaar wordt ook de boomgaard aangeplant.

Lees meer

 
\"\"

ZLTO Groote Heide

In de nieuwsbrief van ZLTO Groote Heide hebben we een artikel geplaatst over Herenboeren De Groote Heide.

Lees meer

 
\"\"

Wie zijn de kartrekkers?

Een groep van 15 inwoners uit Leende, Heeze, Eindhoven en Valkenswaard hebben zich verenigd om Herenboerderij De Groote Heide te realiseren. Nieuwsgierig naar de achtergrond en drijfveren van deze enthousiaste, betrokken mensen? Op de website stellen ze zichzelf aan je voor.

Lees meer

 
www.degrooteheide.herenboeren.nl
 
Copyright © *|CURRENT_YEAR|*
*|LIST:COMPANY|*


INSTELLINGEN WIJZIGEN | AFMELDEN | PRIVACYVERKLARING

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Deel dit bericht: