Informatiebijeenkomsten augustus/september

De kartrekkers van Herenboeren De Groote Heide gaan de boer op! Ze vertellen je graag meer over het initiatief om samen met jou en 150 tot 200 andere gezinnen een eigen Herenboerderij in De Groote Heide te beginnen. Kom vrijblijvend luisteren op een van onderstaande data; wat, hoe, waarom en de voorwaarden komen onder andere aan bod.

Zaterdag 17 augustus: Inspiratiewandeling (Boxtel)

Wil je het concept Herenboeren eens met eigen ogen zien? Wandel dan gerust mee over de prachtige Herenboerderij Wilhelminapark in Boxtel. Daar wordt al sinds 2016 actief geboerd. Wees op tijd; ze vertrekken om 12.30 uur bij de poort van de boerderij. Aanmelden hoeft niet en deelname is gratis.

Zondag 18 augustus: Strabrechtse Heidedag (Heeze)

Kom zondag 18 augustus langs bij De Plaetse in Heeze. Hier geniet je bovendien van de festiviteiten die Staatsbosbeheer en IVN organiseren onder de noemer Strabrechtse Heidedag; het thema van deze 21e editie is \’boeren op de heide\’. We ontvangen je graag tussen 11 en 15 uur bij onze kraam. De toegang is gratis. 

Woensdag 11 september: Brasserie Loef (Heeze)

Op woensdagavond 11 september vind je de kartrekkers bij Brasserie Loef; Kapelstraat 29c in Heeze. Deze avond is gratis toegankelijk, je betaalt alleen voor je eigen drankje(s). We ontvangen je graag om 20.00 uur.
> Aanmelden

Donderdag 19 september: Brasserie Gezellig (Leende)

Op donderdagavond 19 september vind je de kartrekkers bij Brasserie Gezellig; Langstraat 8 in Leende. Deze avond is gratis toegankelijk, je betaalt alleen voor je eigen drankje(s). We ontvangen je graag om 20.00 uur.
> Aanmelden

Deel dit bericht: