Nieuwsbrief augustus 2019

Nieuwsbrief augustus 2019

Met deze nieuwsbrief informeren we je over het concept, actualiteiten en de ontwikkelingen van Herenboeren De Groote Heide.

 

\"\"

Strabrechtse Heidedag

Op zondag 18 augustus organiseert Staatsbosbeheer voor de 21e keer de Strabrechtse Heidedag op De Plaetse in Heeze. Ook Herenboeren De Groote Heide neemt deel aan deze dag. Kom je ook?
[Foto: Erik van Asten]

 

Informatiebijeenkomsten
 

De kartrekkers van Herenboeren De Groote Heide gaan de boer op! Ze vertellen je graag meer over het initiatief om samen met jou en 150 tot 200 andere gezinnen een eigen Herenboerderij in De Groote Heide te beginnen. Kom vrijblijvend naar ons verhaal luisteren en stel al je vragen.

 

woensdag 11 september 2019
Brasserie Loef (Heeze)
20.00 uur |
Aanmelden
 
donderdag 19 september 2019
Brasserie Gezellig (Leende)
20.00 uur |
Aanmelden

 

 

\"\"

Inspiratiewandeling Herenboerderij Wilhelminapark

Nieuwsgierig geworden? Wil je een échte Herenboerderij eens met eigen ogen zien? De Herenboeren in Boxtel runnen sinds 2016 een kleinschalige, gemengde Herenboerderij. Zij organiseren rondleidingen voor iedereen die interesse heeft. Deelname is gratis en vrijblijvend. Aanmelden is niet nodig.
> Lees meer

 

 

\"\"

Intentieverklaring

Op dit moment hebben 28 \’huishoudens\’ de intentieverklaring van Herenboeren De Groote Heide ondertekend. We hebben ons als doel gesteld om nog dit jaar ten minste 150 Herenboeren te verzamelen. Wil jij ook meedoen? Download hier de intentieverklaring en sluit je bij ons aan.

 

 

\"\"

Feest in Loenen

Op 25 mei was het groot feest in Loenen; de tweede Herenboerderij van het land werd officieel geopend. Op gronden die gepacht worden van Natuurmonumenten lopen kippen, varkens en runderen en worden tientallen soorten groenten verbouwd. Later dit jaar wordt ook de boomgaard aangeplant. > Lees meer

 

 

\"\"

Volop in de media

Afgelopen maand spraken Peter, Robyn en Boy met verschillende media. Lees op onze website mee wat ze zoal schreven.

 

 

\"\"

ZLTO Groote Heide

Ook in de nieuwsbrief van ZLTO Groote Heide stond een artikel over Herenboeren De Groote Heide.

 

 

\"\"

Wie zijn de kartrekkers?

Een groep van 15 inwoners uit Leende, Heeze, Eindhoven en Valkenswaard hebben zich verenigd om Herenboerderij De Groote Heide te realiseren. Nieuwsgierig naar de achtergrond en drijfveren van deze enthousiaste, betrokken mensen? Op de website stellen ze zichzelf aan je voor.

Lees meer

www.degrooteheide.herenboeren.nl

 

Copyright © *|CURRENT_YEAR|*
*|LIST:COMPANY|*

INSTELLINGEN WIJZIGEN | AFMELDEN | PRIVACYVERKLARING

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

 

Deel dit bericht: