Onze boeren – deel 1

Onze boeren zijn afgelopen maandag (maandag 16 maart 2020, red.) gestart. Jordy (links) en Bram (rechts) hebben er heel veel zin in om van Baronie van Cranendonck de mooiste Herenboeren locatie van Nederland te maken.

Zij plaatsen regelmatig iets op Instagram en schrijven op regelmatige basis een stuk in onze nieuwsbrief ‘Vers van het land’ om iedereen te laten zien hoe we op de boerderij werken. En wanneer het weer mogelijk is nodigen ze je graag uit om kennis te komen maken.

Beide boeren zitten in de opleiding bij Herenboeren Nederland en hebben leuk en intensief contact met collega-boeren van andere Herenboerderijen. Ze delen ervaringen, kennis en uitdagingen. Met 4-5 Herenboerderijen die dit voorjaar starten is er genoeg te delen en te leren van elkaar!

Deel dit bericht: