Feestelijke opening van de boerderij!

De afgelopen weken hebben we al kunnen genieten van verse eieren en ook de eerste groenten zijn inmiddels geplant. De officiële opening van 21 maart hebben we moeten missen vanwege het Coronavirus, maar nu is het eindelijk zo ver dat wij onze opening feestelijk kunnen gaan vieren in het weekend van 20-21 juni. Een goed begin van de zomer!

Nadat de burgemeester van Cranendonck de officiële openingshandeling verricht, begint ons tweedaagse openingsfeest. Uiteraard houden we ons tijdens deze feestelijke dagen aan de richtlijnen van het RIVM. Daarom zullen we in tijdssloten van 90 minuten in kleine gezelschappen (max. 30 personen) het glas te heffen. Daarna is er de mogelijkheid voor een rondwandeling over onze Herenboerderij. Aan het einde van het programma mag je de oogst van de week mee naar huis nemen.

De openingshandeling van de burgemeester zal gefilmd worden, zodat iedereen die op een later tijdstip terug kan zien. Ook verzamelen in het openingsweekend alle insectenkamers voor ons prachtige insectenhotel Air Bee & Bee.

Alle leden van de boerderij hebben ondertussen op 31 mei per email een persoonlijke uitnodiging voor het feestweekend ontvangen. In de uitnodiging staat aangegeven hoe je een tijdsblok kunt reserveren.

Heb je ook interesse om mee te doen aan onze boerderij? Meld je dan snel aan! Er zijn nog enkele plekken vrij in onze coöperatie.


Wil je eerst meer zien en horen over het concept en de spelregels? Kom dan eens langs op één van de informatiebijeenkomsten (7 juni, 13 juni, 17 juni of 28 juni) of maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding.

Deel dit bericht: