DE KOELCEL KOMT

De onderdelen lagen al ruim een half jaar buiten klaar, maar nu komt het er toch eindelijk van: de koelcel wordt gebouwd. Een ploegje vrijwilligers heeft gisteren de panelen van de tweedehands cel afgekrabt, schoongemaakt, bijgebogen en wat er nog meer nodig was om ze in mekaar te kunnen zetten, het ‘klusje’ dat voor morgen op de agenda staat. Er is besloten om nu “voorlopig” deze koelcel in de schuur op te zetten. Er waren en zijn plannen om eventueel in een later stadium een betere koelcel (drie compartimenten met drie temperaturen) aan de schuur aan te bouwen, maar zelfs als dat zou kunnen, moeten er eerst bouwplannen, vergunningen en wat al niet geregeld worden en voor je het weet ben je dan twee jaar of meer verder. Met deze tijdelijke koelcel kunnen we in het nieuwe seizoen onze tweede oogst in eigen huis opslaan.

Deel dit bericht: