LEDENBERICHT | Herenboeren De Groote Heide | Uitnodiging ALV 27 mei 2021, vacature bestuurssecretaris


Allereerst een praktische mededeling over de afhaaldagen: de eerstvolgende afhaaldag is ZATERDAG 8 MEI. Momenteel zijn de gewassen namelijk volop aan het groeien, maar nog niet volgroeid genoeg voor een oogst dit weekend.

Algemene Ledenvergadering
Het afgelopen jaar is er veel gebeurd en is onze boerderij echt van start gegaan. Je hebt kunnen genieten van de eerste oogst. Natuurlijk moet er ook nog veel gebeuren. In deze Algemene Ledenvergadering (ALV) brengt het bestuur financieel verslag uit over het afgelopen jaar (2020). Daarnaast geven het bestuur en de commissies een vooruitblik over de plannen voor dit jaar (2021). 

Graag nodigen wij je hierbij uit voor de ALV van Herenboeren De Groote Heide op DONDERDAG 27 mei 2021 om 20:00 uur. Het wordt alweer onze tweede online ALV via Zoom. Om deel te kunnen nemen aan deze vergadering vragen we je voor de vergadering te registreren via deze button:
 

REGISTREREN

Na je registratie krijg je een bevestigingsmail. Bewaar deze mail goed, want daarin staat de link naar de vergadering. 

Elk lidmaatschap geeft één keer toegang tot de Algemene Ledenvergadering en bij stemming telt het lidmaatschap als één stem (eenpersoons lidmaatschappen tellen als halve stem). Natuurlijk kan je wel met meerdere personen achter het scherm plaatsnemen.

Speciale aandacht vragen we voor de vacature in het bestuur met de functie van Secretaris omdat Peter van Eck het stokje na twee jaar graag overdraagt aan een opvolger. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een e-mail naar degrooteheide@herenboeren.nl. Het bestuur neemt dan contact met je op.

We hopen alle leden tijdens de ALV op 27 mei om 20:00 uur te mogen verwelkomen en samen weer mooie plannen voor de boerderij te maken en bespreken. Het is immers ook jouw boerderij!

Met vriendelijke groet,
 

Wytse de Jong (voorzitter)
Hugo Greefhorst (penningmeester)
Peter van Eck (secretaris)
Paul Gerits
Hanneke Balk
Marieke Evers
Marcel Rosbergen

www.degrooteheide.herenboeren.nl

Faceboek

Website

Instagram

Twitter

Vimeo

Copyright © *|CURRENT_YEAR|*
*|LIST:COMPANY|*


INSTELLINGEN WIJZIGEN | AFMELDEN | PRIVACYVERKLARING

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*Deel dit bericht: