Demonstratie pompoenchutney

Begin september 2021 heeft de activiteitencommissie met veel plezier een demonstratie pompoenchutney maken gegeven. Omdat we wilden dat iedereen kon proeven hadden we ook twee verschillende soorten pompoenchutney thuis klaargemaakt. Deze werden enthousiast ontvangen en veel leden vroegen naar de recepten. Bij deze alvast de link naar de variant met kerrie: https://www.deboonindetuin.nl/2018/09/recept-pompoen-chutney.html?m=1. De variant met gember en rode peper komt een deze dagen op de receptenpagina van de website.

IMG_0531
PompomPit2

 

Elke maand een activiteit of demonstratie

De activiteitencommissie is van plan om elke eerste zaterdag van de maand een activiteit of een demonstratie te organiseren. Er zijn verschillende ideeën voor de toekomst en toch zijn we altijd op zoek naar nieuwe leuke activiteiten en mensen die een workshop of demonstratie willen geven. Heb je een leuk idee of wil je iets demonstreren, mail dan naar hb.activiteiten@outlook.com. We zien jullie reacties en ideeën graag tegemoet.

Op zaterdag 6 november verzorgt Paul Gerits een demonstratie groenten wecken.

Deel dit bericht: