COMFY

De plantmachine is voor het eerst dit nieuwe seizoen van start gegaan en in korte tijd hadden we weer een aantal bedden vol staan met o.a. spinazie en winterpostelein, groentes die nog wel een koud nachtje kunnen hebben. Bram heeft nog wel een aantal handige aanpassingen aan deze en andere machines laten maken, zodat ze makkelijker aan en afkoppelen, stabieler rijden en in nettere rijen planten. Alles opdat hij straks met de (ook verbeterde) schoffelmachine tussen de plantjes door kan rijden en in ieder geval een deel van het onkruid machinaal kan verwijderen. Ook een verbetering, zij het nog niet zichtbaar op deze foto: je kunt nu ook makkelijk achter op de machine een grote parasol zetten, zodat er ook comfy geplant kan worden bij lichte regen of grote hitte. De boer zorgt goed voor zijn vrijwilligers.

Deel dit bericht: