HERENBOEREN OP FESTIVAL ‘SAMEN VALKENSWAARDIG’

Afgelopen zondag waren vier van onze herenboeren present op het Samen Valkenswaardig Festival in Valkenswaard. Het initiatief ‘Samen Valkenswaardig’ wil de inwoners van Valkenswaard inspireren tot het maken van duurzame keuzes. Het festival was specifiek gericht op de jeugd. Doel was om kinderen op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis te laten maken met verschillende aspecten van het thema duurzaamheid.
Het werd ook voor de aanwezige herenboeren een mooie dag met veel leuke gesprekken met ouders en grootouders. Voor de kinderen was er een memory spel en ouderwets spookjes stempelen (het was tenslotte halloween!) met de mooiste groentes van onze herenboerderij.
De herenboeren hebben een mooie bijdrage kunnen leveren aan het thema duurzaamheid en tegelijkertijd onze boerderij nog meer op de kaart kunnen zetten in Valkenswaard.

Deel dit bericht: