ZOO… VEELZIJDIG

Het land was door de vele regen van de afgelopen dagen erg sompig geworden. Daarom mochten we niet met de auto op het veld. We konden wel een handkar meenemen. Gelukkig hadden we niet zo veel te doen wat oogsten betreft. Behalve de prei en veldsla kwam de rest van de uitgifte uit de winterstalling. Zo kregen we toch weer de nodige variatie mee naar huis. Omdat we snel klaar waren met de oogst hebben we de groep gesplitst. Een aantal vrijwilligers hebben geholpen met snoeien in de kruidentuin. En de anderen hebben een grote kiepwagen gevuld met takken die net gesnoeid waren en gebruikt gaan worden voor een takkenril. Hier is al eerder in het dagboek over geschreven. Kortom, het was een veelzijdige ochtend waar we ook nog de stembanden hebben gebruikt om de jarige toe te zingen terwijl hij op de stoel ging staan. De sfeer zat er goed in en de cake die getrakteerd werd smaakte heerlijk.

Deel dit bericht: