WINTERKLUSSEN

Op het land was de laatste weken natuurlijk niet zo heel veel te doen. We hebben een enkel doek over een bed gelegd, wat doeken die niet meer nodig waren weggehaald, en Bram heeft tussen de buien en de vorst door ook nog met de tractor voeding over onze grond verspreid. Maar daarnaast hebben we ons vooral bezig gehouden met typische winterklussen. We hebben een aantal oude stellingbakken voor het kweken van plantjes uit elkaar gehaald (zie foto). Ze zijn verkocht aan de Herenboerderij in Assen, die ze binnenkort komt ophalen. We hebben een grote partij prima stoelen en tafels opgehaald in Eindhoven. Die kregen we helemaal voor niks van de wereldwinkel in Eindhoven, die er mee stopt, en die kunnen we prima gebruiken in onze nieuwe gemeenschappelijke ruimte. Er is nog wat geklust aan de houtril en in de boomgaard, en de kipcaravan wordt nu vaker grondig schoon gemaakt. Zo zal het nog wel even doorgaan, en gelukkig kunnen we komende week al starten met de eerste bouwactiviteiten in onze nieuwe schuur.

Deel dit bericht: