PETJE AF

Het skelet staat en het staat stevig. De wanden staan, de dakbalken en dakplaten liggen, en zelfs een groot deel van de beplating aan de binnenkant zit er op. Dat alles dankzij een aantal klussers maar zeer zeker ook dankzij Paul. Hij heeft avonden lang gewerkt aan metingen en tekeningen en uren besteed aan voorwerk zoals het op lengte zagen van alle balken en balkjes, gaten boren op de juiste plekken, inkepingen maken voor houtverbindingen en wat al niet. Dankzij die nauwkeurige voorbereiding viel alles precies op zijn plek en stond het geheel in minder dan een dag. Nu komt het inzetten van de ramen (dubbelglas) aan de binnenkant, de openslaande deuren voor en de zijdeur net om de hoek, en dan de oude keukendeuren tegen de grote zijwand. De eerste ontwerpen voor het interieur zijn ook gemaakt: een keuken, kasten, tafels en stoelen, een tegelmozaïek, en een kleurenpalet. Er is dus nog een hele hoop te doen, maar we vorderen gestaag.

Deel dit bericht: