Kijkdag Baronie van Cranendonck – 19 oktober

Eigenlijk is het nog te vroeg om het al aan de grote klok te hangen. Tegelijkertijd is het onmogelijk om het onder de hoge hoed te houden; de meeste kartrekkers en aspirantleden wonen immers in een dorp en daar blijft niets lang geheim… Vandaar dat we in een zeer pril stadium delen dat we in gesprek zijn om op Landgoed Baronie van Cranendonck onze Herenboerderij De Groote Heide te starten. We noemen echter wel heel nadrukkelijk dat er nog allerlei afhankelijkheden zijn. Met als twee belangrijkste de definitieve uitwerking door de gemeente en daarna de instemming van onze aspirantleden op deze beoogde locatie.

Wij willen graag de potentie van de grond met jullie delen en uitleggen wat onze plannen zijn zoals we die aangegeven hebben in het plan. Hiervoor organiseren we meerdere rondleidingen over het terrein. Graag zien we je in de Baronie van Cranendonck, praktisch gelegen vlakbij de A2 afslag Maarheeze, Soerendonk. Neem wel goede schoenen of laarzen mee want we gaan het land op.

Aanmelden
Omdat de groepen niet te groot kunnen, ontvangen we graag je aanmelding van te voren. We hebben meerdere rondleidingen, dus meldt je aan voor de juiste. Vol=vol.


[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Deel dit bericht: