Ledendag Herenboeren De Groote Heide

Op zondag 10 november 2019 organiseren we van 12.00 uur tot circa 17.00 uur de eerste Ledendag van Herenboeren De Groote Heide. Op deze dag willen we graag vertellen wat de stand van zaken van de boerderij is, alle leden kennis laten maken met elkaar en de basis leggen voor onze coöperatie. Dit alles onder het genot van een picknick (bestaande uit gerechtjes van alle deelnemers). We willen je vragen om je aan te melden voor de ledendag door onderstaand formulier in te vullen.

AANMELDFORMULIER LEDENDAG 10 NOVEMBER 2019
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]


Nog geen intentieverklaring getekend?
Download dan de intentieverklaring en stuur ‘m ondertekend naar degrooteheide@herenboeren.nl. Je kunt de intentieverklaring ook meenemen naar de ledendag.

Rondleiding Herenboeren Wilhelminapark, Boxtel
Ben je nog niet in de gelegenheid geweest om bij Herenboeren Wilhelminapark te gaan kijken? Dan bieden we je de mogelijkheid om voorafgaand aan de ledendag een bezoek te brengen aan de Herenboerderij in Boxtel. Van 10 tot 11 uur verzorgen we daar een rondleiding over deze boerderij die voor ons als blauwdruk zal dienen. Zo kun je de eerste ideeën voor landgoed Baronie van Cranendonck ‘s middags nog beter plaatsen. Het aantal plekken is beperkt. Meld je dus op tijd aan, want vol is écht vol. Klik hier om je aan te melden voor de rondleiding.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.
Tot zondag 10 november!

Groeten,
Kartrekkers Herenboeren De Groote Heide

Deel dit bericht: