Extra nieuwsbrief oktober 2019 – Locatie

Eigenlijk is het nog te vroeg om het al aan de grote klok te hangen. Tegelijkertijd is het onmogelijk om het onder de hoge hoed te houden; de meeste kartrekkers en aspirantleden wonen immers in een dorp en daar blijft niets lang geheim…

 

Landgoed de Baronie van Cranendonck

Vandaar dat we in een zeer pril stadium delen dat we in gesprek zijn om op Landgoed Baronie van Cranendonck onze Herenboerderij De Groote Heide te starten. We noemen echter wel heel nadrukkelijk dat er nog allerlei afhankelijkheden zijn. Met als twee belangrijkste de definitieve uitwerking door de gemeente en daarna de instemming van onze aspirantleden op deze beoogde locatie.(Lees verder)

 

72 intentieverklaringen!

Inmiddels zitten we nu boven de ZEVENTIG getekende intentieverklaringen. We zijn ontzettend blij met iedereen die zich aansluit bij het initiatief. En hopen dat jij je ook snel aansluit als je dat nog niet hebt officieel hebt gedaan.

Schrijf jij je ook in, via de mail (intentieverklaringof tijdens een informatiebijeenkomst, en kom ook naar onze eerste ledendag op 10 november. Als je graag actiever een handje helpt kun je je daarnaast ook aanmelden als kartrekker en zo actief de boerderij verwezenlijken.

Informatiebijeenkomsten en Kijkdagen
 

We gaan de boer op! We vertellen je graag meer over het initiatief om samen met jou en 150 tot 200 andere gezinnen een eigen Herenboerderij in De Groote Heide te beginnen. Kom vrijblijvend naar ons verhaal luisteren, nodig vrienden en familie uit en stel al je vragen aan ons.


Zaterdag 19 oktober 2019
Baronie van Cranendonck (
Soerendonck)
13.00 uur | 14.30 uur |
16.00 uur | Aanmelden

zondag 20 oktober 2019

Feelgood Market (Eindhoven)
12.00 uur |
gratis entrée


Zaterdag 26 oktober 2019
Baronie van Cranendonck (Soerendonck)
13.00 uur | 14.30 uur |
16.00 uur | Aanmelden

Zaterdag 2 november 2019
Baronie van Cranendonck (Soerendonck)
14.30 uur |
16.00 uur | Aanmelden

Zondag 3 november 2019
’t Vonderke (Eindhoven)
15.00 uur |
Aanmelden


Uitnodiging (voor leden)

 
Al 72 Herenboeren-in-de-dop hebben ondertussen een intentieverklaring getekend, een groep van zo’n 160 personen. Reden genoeg om in 2019 een eerste editie van de ‘Herenboeren De Groote Heide Ledendag’ te organiseren. Noteer alvast de datum van zondag 10 november 2019 in je agenda. De uitnodiging zal spoedig verstuurd worden, met daarin meer informatie over de locatie, het tijdstip en de invulling van de dag. 


Rondleiding Herenboerderij Wilhelminapark, Boxtel

Nieuwsgierig geworden? Wil je een échte Herenboerderij eens met eigen ogen zien? De Herenboeren in Boxtel runnen sinds 2016 een kleinschalige, gemengde Herenboerderij. Zij organiseren maandelijks op zaterdag rondleidingen voor iedereen die interesse heeft. Deelname is gratis en vrijblijvend. Aanmelden via de website van Herenboeren Nederland.

Rondleidingen in 2019
19 oktober > VOL
16 november
21 december

Lees meer


Wil jij boer van de Herenboeren worden? Start dan in oktober 2019 met het trainingsprogramma

Op verschillende plekken in Nederland, zoals Weert, Rotterdam en Breda, openen op korte termijn nieuwe Herenboerderijen. Met het toenemende aantal coöperatieve boerderijen in Nederland, groeit ook de vraag naar Herenboeren boeren. Daarom is Herenboeren Nederland samen met lokale initiatiefnemers op zoek naar mensen die in zijn voor deze uitdagende functie. Een voorwaarde voor het starten als boer van de Herenboeren, is het naar tevredenheid doorlopen van ons trainingsprogramma.

Lees meer

www.degrooteheide.herenboeren.nl

Copyright © *|CURRENT_YEAR|*
*|LIST:COMPANY|*


INSTELLINGEN WIJZIGEN | AFMELDEN | PRIVACYVERKLARING

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*Deel dit bericht: